Добре дошли в нашия магазин

Тук можете да разгледате нашите снимки и да се запознаете с предлаганите от нас продукти и услуги. Надяваме се да успеем да предизвикаме интереса ви и в най-скоро време да ви видим при нас. Ела и ще чуеш!

 

 

Работно време:

от понеделник до неделя
10:00-19:00

 

Продукти

При нас ще откриете предимно употребявани музикални инструменти и оборудване на едни от най-популярните марки в този бранш. Основно са застъпени електрическите, акустичните и бас китари, китарните усилватели, ефекти и аксесоари, ударните, клавишните, духовите и етно инструменти, както и различни видове озвучителна и студийна апаратура.

Услуги

При нас, както във всеки уважаващ себе си музикален магазин, можете да си купите музикален инструмент или оборудване. Това, което ние ви предлагаме в повече, е възможността да посвирите и чуете всеки един инструмент или усилвател, и то толкова дълго, колкото ви се иска. Времето няма значение. Важното е да сте сигурни в избора си. Ела и ще чуеш! При нас можете не само да купувате, но и директно да продадете или замените своя употребяван инструмент или оборудване. Или пък да го оставите при нас за продажба на консигнация. 

Разгледайте нашата галерия

Our site uses cookies. For more information, visit: