УСЛУГИ

 

MMG Music – комфортното място!

Както във всеки  музикален магазин, така и при нас можете да си купите музикален инструмент или оборудване. Това, което ние ви предлагаме повече, е възможността да посвирите и чуете всеки един инструмент или усилвател. Толкова дълго, колкото ви се иска. Времето няма значение. Важното е да сте сигурни в избора си.  Ела и ще чуеш!  При нас можете не само да купувате, но и директно да продадете или замените своя употребяван инструмент или оборудване. Или пък да го оставите при нас за продажба на консигнация.

 

Сетъп, струни и още нещо…

Ако мислите, че инструментът, който притежавате, не е в оптимална форма, заповядайте при нас. Ние ще ви консултираме. Ако можем да помогнем, разбира се ще го направим. В случай, че задачата изисква лютиерска намеса или инженерна компетентност, с удоволствие ще ви свържем с подходящия колега.    

Ако не ви остава време за поддръжка на инструмента или просто ви мързи – на среща сме! В магазина можем да сменим струните на китарата ви, професионално да я почистим и сетнем.

 

Поръчки от Thomann

Както повечето от вас вече знаят, ние можем да поръчаме желания от вас продукт от немския онлайн магазина Thomann.de. По този начин спестявате логистичните разходи, и продуктът идва при вас без оскъпяване, на цената, която е публикувана в сайта им. Правим обща поръчка в началото на всеки месец и стоките пристигат между 20-то и 25-то число. За повече информация се свържете с нас.

Our site uses cookies. For more information, visit: